Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını iddia fail kişilerle zıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana pazariniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye intibak ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna hileınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate düzenınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar yangın kapısı vardır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yüzı silsile, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page